Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Tredje verdenskrig er allerede i gang

– Tredje verdenskrig er allerede i gang mellom militant islam og Vesten, men de fleste mennesker forstår det ikke, sier tidligere Mossad-sjef Efraim Halevy til en portugisisk ukeavis. – Under første og andre verdenskrig følte hele verden at det var krig. I dag er ingen oppmerksom på det. Av og til skjer det et terrorangrep i Madrid, London og New York og så går alt tilbake til det samme, sier Halevy. Men han påpeker at vold fra militante islamister har påvirket internasjonal reising og handel. Halevy tror det vil ta minst 25 år før krigen mot fundamentalistisk islam er vunnet. I løpet av denne perioden frykter han islamske terrorister vil ta i bruk atomvåpen. Halevy ledet etterretningstjenesten Mossad mellom 1998 og 2003. Miff.no: Islam, Israel og jødene


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart