Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Argumenterer mot forhåndsangrep på Iran

Risikoen med å leve med et Iran med atomvåpen er mye, mye, mye mindre enn risikoen ved å bruke atomvåpen mot Iran først, argumenterer Larry Derfner i Jerusalem Post. – Mange israelere (…) har blitt så opphengt i Irans atomprogram og Ahmadinejads trusler at de bare kan forestille seg en mulig fremtid – at Israel blir utslettet. For dem er det Israels naturlige rett å gjøre hva vi kan for å forhindre at dette skal skje. Hvis den eneste løsningen er et atomangrep på Iran, da må vi angripe Iran med atomvåpen. Det er overveldende enighet i Israel om at et atom-Iran er en så stor risiko for Israel at vi ikke kan tillate oss selv å leve med den, skriver Derfner. Selv har han et annet syn enn den israelske konsensusen. – Jeg tror ikke Iran kommer til å sende atomvåpen mot Israel fordi de forstår hva prisen vil bli – en sikker tilintetgjørelse av Iran og døden til mange, de fleste, eller alle landets 69 millioner innbyggere. Verken Ahmadinejad eller mullahene er villig til å betale den prisen, mener Derfner. Han tror ikke iranerne vil være gale nok til å bruke atomvåpen, og nevner Stalin og Mao som eksempel. De var ikke bare ideologiske gale, men kanskje mentalt gale i tillegg – likevel trykket de ikke på knappen som kunne utløse deres hydrogenbomber.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart