Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Feil å innkalle reservestyrkene så sent

Avtroppende forsvarssjef Dan Halutz forklarte seg for Winograd-komitéen i ikke mindre enn sju timer søndag. Han innrømmet at det var et feilgrep å ikke kalle inn reservestyrker på et tidligere tidspunkt i krigen. Komiteen fokuserte på de innledende fasene av krigen, etter kidnappingen av de to israelske soldatene ved grensen til Libanon. Senere under forklaringen fokuserte man mer på krigens utvikling og operasjonene som ble foretatt mot slutten. Forsvarssjefen insisterte også på at den politiske ledelsen fikk presentert alle mulige løsninger i forkant av operasjonene. Men ved krigens begynnelse var den generelle oppfatningen at IDF kom til å bedrive militære angrep i mindre skala og ikke en lengre militær kamp, hevdet han. Miff.no: Krigen mot Hizbollah


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart