Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Dømt for seksuell trakassering

Tidligere justisminister Haim Ramon (Kadima) er dømt for seksuell trakassering av en kvinnelig soldat (21) sommeren 2006. Retten fant at han kysset soldaten mot hennes vilje. Dommerne tvilte aldri på kvinnens fremstilling av forholdet. – Hennes fremstilling er den absolutte sannhet, skriver de. Ramon på sin side fikk kraftig kritikk i domsavsigelsen, og ikke bare for selve forbrytelsen. Han har også satt i gang kampanjer for å bakvaske soldaten, og han har ikke holdt seg til sannheten. I følge israelsk lovverk har Haim Ramon nå 45 dager på å anke dommen og har allerede offentliggjort at han ønsker å gjøre det. – Jeg sitter igjen med en del spørsmål, sier han. Ramons straff vil bli utmålt 21. februar. Miff.no: Israelsk politikk


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart