Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Hizbollah plantet bomber på grunn av sløve FN-styrker

Militære ledere i Israel kom med hard kritikk mot UNIFIL-styrkene og den libanesiske regjeringen mandag. De mener det var "sløvhet" fra styrkene i Sør-Libanon som bidro til at Hizbollah kunne plante fem dødelige bomber langs grensen til Israel. Videre hevder offiserene at bombene ble plassert som et ledd i et planlagt kidnappingsangrep, ikke ulikt bortførelsen som satte i gang krigen mellom partene i fjor sommer. IDFs Nordkommando mener Hizbollah-bombene som ble funnet langs den internasjonale grensen mandag var plantet der kun for få dager siden. Hver av eksplosivene skal ha veid mellom 15 og 20 kilo, informerer Jerusalem Post. Miff.no: Hizbollah


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart