Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Israel splitter den arabiske verden

Den øverste iranske lederen, ayatollah Seyyed Ali Khamenei, kom med sterke uttalelser mot Israel under et statsbesøk av Pakistans president Perves Musharraf. – Etableringen av zionist-regimet var en handling begått av Vesten for å skape et vedvarende sammenstøt i den muslimske verden, hevdet Khamenei. Musharraf ankom nylig Teheran, og satt tålmodig og lyttet til det iranske statsoverhodets påstander om at amerikansk og britisk støtte til Israel oppmuntrer dem til å fortsette sine forbrytelser mot palestinerne. – Enhver plan som involverer Midtøsten vil ikke bli suksessfull før den amerikanske aggressivitetens æra er over og zionistenes forbrytelser er stanset, la han til. Miff.no: Iran


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart