Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Tre Kassam-raketter avfyrt mot Israel

Tre Kassam-raketter ble avfyrt mot Israel fra nordlige deler av Gaza-stripen torsdag kveld. Samtlige landet på åpne områder i vestlige deler av Negev, forteller israelsk politi. En av rakettene landet i nærheten av en gravplass i Sderot, men det er ikke blitt rapportert om skader etter noen av hendelsene. Islamsk Jihads militære fløy, al-Quds brigadene, sier de står bak angrepene. I en pressemelding sier terrorgruppen at angrepene kom som hevn "etter drapene på palestinske aktivister i dag i Nablus og Tulkarem." De ber også Fatah og Hamas å finne sammen for å bekjempe "den virkelige fienden" – underforstått Israel. Miff.no: Rakett-trussel


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart