Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

Våpenhvilen er over

Hamas sine væpnede styrker har erklært stans i våpenhvilen med Israel, i følge en pressemelding som ble publisert onsdag. Den samme beskjeden ble lagt ut på Hamas sine offisielle hjemmesider, både på engelsk og arabisk. For første gang på flere måneder har organisasjonens militære fløy åpent kommet med trusler om angrep mot Israel. – Våpenhvilen med den israelske okkupasjonen er ikke lenger gyldig, sa talsmann for Kassam-brigadene, Abu Obaida. Hamas bruker Israels likvidasjon av en terrorleder i Islamsk Jihad", Mahmoud Qassem, som påskudd for å bryte våpenhvilen. Samtidig reagerer Hamas-styrkene på at Israel skiller mellom Vestbredden og Gaza-stripen, som to separate enheter. – Zionistfienden fortsetter med å forsøke å skille mellom Vestbredden og Gaza-stripen, og det kan vi ikke akseptere. Henrettelsen [av Qassem] i Jenin tirsdag kommer som som et ledd i et forsøk på å fjerne den palestinske motstanden, særlig på Vestbredden, la Obaida til. Han ber også de palestinske organiasjonene om å "forene" seg og "slå tilbake" mot Israel. "Tiden er inne for å gjenreise æren til den palestinske motstandskampen".


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart