Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

Foreslår Yitzhak Aharonovitch som ny turistminister

Knesset-medlem Yitzhak Aharonovitch (57) er innstilt av Israel Beiteinus ledelse som ny turistminister. Aharonovitch har bakgrunn fra politiet, hvor han var nestkommanderende fra 2002 til 2004. Nå er han en av nestlederne i Knesset (tilsvarende visepresident i Stortinget) og medlem av forsvars- og utenrikskomiteen. Israel Beiteinu innstilte først Knesset-medlem Esterina Tartman som ny turistminister. Nå har hun trukket seg etter at israelsk presse avslørte at hun hadde overdrevet sine akademiske prestasjoner. Det har også kommet frem andre avsløringer som satte Tartman i et dårlig lys, blant annet hennes rulleblad som lovbryter i trafikken. Tartman valgte å trekke seg som kandidat til regjeringen, og vil bruke tiden fremover på å renvaske seg selv. Hun mener media har presentert en "tsunami" med halvsannheter om henne. Når det gjelder uttalelsene om hennes utdannelse tar hun imidlertid selvkritikk. – Jeg uttrykte meg feil, forklarte Tartman under en pressekonferanse onsdag. – Dersom jeg hadde sagt at jeg studerte mot en akademisk grad, i stedet for å si at jeg hadde den, ville hele denne historien vært unngått, la hun til. Partileder Avigdor Lieberman så ikke noen grunn til at Tartman ikke kunne bli medlem av regjeringen, men respekterte Tartmans ønske om å renvaske seg.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart