Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Møter nye korrupsjonsanklager

I en reportasje på tv-stasjonen Kanal 10 ble det onsdag kveld rettet nye korrupsjonsanklager mot statsminister Ehud Olmert. Journalist Raviv Druker avslørte et dokument som lister opp 115 Likud-medlemmer og hvilke fordeler og forfremmelser Olmert gav dem da han tjenestegjorde som minister for Likud. Dokumentet skal være utarbeidet av en medarbeider av Olmert. – Olmert skal angivelig ha utnyttet sin myndighet som industri-, handels- og kommunikasjonsminister til å hjelpe medlemmer i Likuds sentralkomite og deres familier, skriver Ha’aretz. Fordelene som ble gitt inkluderer arbeidstilatelse for utenlandske arbeidere, forfremmelse av ansatte i postverket og hjelp til omregulering av jordbruksarealer. Statsminister Ehud Olmert sier at han ikke husker det aktuelle dokumentet, og at han fulgte regelverket fra riksadvokaten. – Jeg husker ikke at et slikt dokument ble opprettet eller at jeg ba noen om å gjøre det, sier Olmert. Statsministerens kontor innrømmer at noen av detaljene i dokumentet er korrekte, men "andre detaljer ikke er korrekte". Druker mener Olmert fikk utarbeidet listen for å bevise, svart på hvit, at han hadde hjulpet Likud-medlemmer. Dette skulle hjelpe ham til å bli gjenvalgt som toppkandidat for partiet. De omtalte fordelene ble gitt før Ariel Sharon, og Olmert, trakk seg ut av Likud for å danne Kadima.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart