Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Benayoun gleder seg til å møte England

Det er duket for en drømmekamp for vertsnasjonen, når det engelske fotballandslaget kommer til Israel for å spille EM-kvalifiseringsskamp lørdag. Til UEFA.com sier West Hams og Israels stortalent Yossi Benayoun at han tror Israel har «en mulighet» til å slå fotballgiganten når lagene braker sammen i Tel Aviv. Engelskmennene har slitt de siste kampene og er nødt til å få med seg minst et poeng fra kampen for å ha en god sjanse til avansement. Etter fire spilte kamper ligger de på tredjeplass, tre poeng bak ledende Kroatia. Israel har like mange poeng som gjestene, men er på grunn av dårligere målforskjell nede på femteplass. Derfor er kampen også svært viktig for trener Dror Kashtans menn, som nesten klarte å kvalifisere seg til fjorårets VM. England stiller med et svekket forsvar, i og med at de fire fremste backene er skadet eller har karantene. Israel må på sin side stille uten Maccabi Haifas angriper Yaniv Katan, etter at han knakk et ribbein forrige uke. På UEFAs nettside er det tabell og spillekalender for Israels kvalifiseringsgruppe til EM.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart