Klikk for å bli medlem nå!

Regjeringen har gitt en belønning til terror ved å anerkjenne fantasistaten «Palestina». Klikk her for å protestere! 

Jeg ville ikke gått til krig

– Dersom det var opp til meg, ville ikke Israel ha gått til krig i Libanon forrige sommer, skal Shimon Peres ha sagt i sin forklaring til Winograd-komiteen. Deler fra visestatsministerens forklaring ble sluppet til media torsdag. – Generelt er krig en veldig vanskelig ting og en kan ikke kontrollere alle situasjoner. Det kommer alltid noen store overraskelser. En krig er en konkurranse i å gjøre feil, der den største feilen er krigen selv, hevdet Peres. – Dersom det var opp til meg, ville jeg ikke startet denne krigen, konkluderte han, og la til at han ikke var fornøyd med de beslutningene som ble tatt innad i regjeringen før krigen. Torsdag var Peres opptatt av å nyansere uttalelsene som ble publisert fra forklaringen til Winograd-komiteen. Han mener sitatene er tatt ut fra sin sammenheng, og stiller seg fortsatt solidarisk bak statsminister Ehud Olmerts og hans ledelse av Den andre Libanon-krigen.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart