Klikk for å bli medlem nå!

Regjeringen har gitt en belønning til terror ved å anerkjenne fantasistaten «Palestina». Klikk her for å protestere! 

Planlegger flukt

Utenlandske diplomater tror et mulig angrep mot Irans atomvåpen-program vil finne sted innen utgangen av året, sier internasjonale kilder til Jerusalem Post. Flere ambassader skal være i gang med å oppdatere sine evakueringsplaner fordi de venter et amerikansk eller israelsk angrep. Et angrep på Irans atominstallasjoner kan få omfattende og langtidsvirkende skadeeffekter dersom større mengder radioaktivt materiale slipper ut. Dette er noe USA og Israel har med i beregningene når de vurderer et angrep, i følge kildene. Desto tidligere et angrep vil finne sted, jo mindre radioaktivt materiale vil Iran ha produsert. – På bakgrunn av denne logikken vil angrepet bli tidfestet til like før Iran har anriket nok atommateriale til å lage et første atomstridshode, skriver Jerusalem Post. Dersom Iran blir angrepet er det ventet at landet svarer med rakettangrep mot Israel og en offensiv mot amerikanske mål i Midtøsten. Iran kan også aktivere Hizbollah til et fullt angrep mot Israel og gi ordre til terrorangrep mot jødiske mål over hele verden.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart