Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Politikere vil utvise Israels ambassadør

En israelsk tv-reportasje som ble sendt i helgen hevdet at IDF kan ha drept 250 egyptiske fanger ved slutten av Seksdagerskrigen i 1967. Som en reaksjon på reportasjen ble den israelske ambassadøren i Kairo innkalt av egyptiske myndigheter søndag. Politikere fra to ledende partier krever nå at ambassadøren skal bli utvist fra landet, og kaller han "en hund", skriver Yedioth Aharonoth. Et annet av medlemmene i parlamentet skal ha ytret ønske om en egyptisk krigserklæring mot den jødiske staten. Mange egyptere skal ha blitt rasende over den israelske dokumentarfilmen. I reportasjen beskyldes nåværende infrastrukturminister Benjamin Ben-Eliezer for å ha godkjent henrettelsen. Ben-Eliezer på sin side benekter at massedrapet i det hele tatt har funnet sted.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart