Klikk for å bli medlem nå!

Regjeringen har gitt en belønning til terror ved å anerkjenne fantasistaten «Palestina». Klikk her for å protestere! 

Ingen forhandlinger før Israel anerkjenner «land-for-fred»

Fredag uttalte Egypt at Israel burde akseptere prinsippet om land i bytte mot fred, slik den arabiske fredsplanen går inn for, før forhandlinger med palestinerne kan begynne. – Israel må først uttale at de aksepterer initiativet. Siden begynner vi å lete etter forhandlingsmekanismer, for å få en fredelig løsning på konflikten, sa Egypts viseutenriksminister Hani Khalaf. Det arabiske fredsinitiativet tilbyr Israel anerkjennelse og fred i bytte mot full tilbaketrekning fra landområdene okkupert under Seksdagerskrigen. Til gjengjeld skal palestinerne få en egen stat med Øst-Jerusalem som hovedstad. Planen tar også til orde for at de palestinske flyktningene må få returnere til sine hjem inne i Israel. Det siste punktet er kanskje den avgjørende grunnen til at den israelske regjeringen har avvist initiativet. Dersom en slik rett til å vende tilbake blir tvunget gjennom vil Israel opphøre å være en jødisk stat. – Israel burde ikke ytre ønsker om forandringer i initiativet før forhandlingene, ettersom prosessen i seg selv bringer frem modifikasjoner, la Khalaf til.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart