Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Følger store militærøvelser nøye

Det er en måned siden Gabi Ashkenazi overtok som Israels nye forsvarssjef, men han har fortsatt ikke gitt noe intervju til media, skriver Jerusalem Post. Ashkenazi prioriterer å følge rehabiliteringen av IDF med argusøyne. I forrige uke uke ble det avholdt flere store øvelser for sivilforsvaret og militærstyrkene. Tusenvis av redningspersonell og sikkerhetsstyrker deltok i en nasjonal øvelse hvor det ble simulert storstilte terrorangrep og rakettangrep med ikke-konvensjonelle stridshoder. På Golan-høyden simulerte en pansret brigade med Merkava 4 stridsvogner kamper mot Hizbollah og Syria. IDF-offiserer sier de merker forskjell på Ashkenazi og forgjengeren Dan Halutz. – Ashkenazi stiller spørsmål ved de minste detaljer, sier en offiser ved treningssenteret Tze’elim. Ashkenazi er en tøff sjef som stiller strenge krav til sine medarbeidere. Han har tidlige morgenmøter på sitt kontor i Tel Aviv hver morgen, men prøver ellers å tilbringe mest mulig tid ute i felten.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart