Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Flertall mener det er «forræderi» å gifte seg med araber

Over halvparten av den jødiske befolkningen i Israel anser det som forræderi dersom en jødisk kvinne gifter seg med en arabisk mann. Det kommer frem i en ny undersøkelse gjennomført av Geocartography Institute. 75 prosent av de spurte ville heller ikke akseptert å bo i en boligblokk sammen med både jødiske og arabiske innbyggere. Hele 60 prosent sier de ikke ville tillatt en araber å besøke deres hjem. Det er to år siden en liknende undersøkelse ble gjennomført. En sammenlikning av de to studiene viser at fremmedfrykten mot arabere har økt kraftig, skriver Yedioth Aharonoth. Likevel kunne man også se positive trender. 40 prosent svarte i den siste undersøkelsen, at de mente araberne burde miste stemmeretten ved Knesset-valg. Dette er en nedgang fra 55 prosent i 2005. 56 prosent svarer i undersøkelsen at de tror araberne er en trussel både med henhold til demografi og sikkerhet for den jødiske staten.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart