Vi er helt klare for en israelsk invasjon

En talsmann for Hamas sier den islamske terrorbevegelsen er klare til å slå tilbake en israelsk invasjon av Gaza-stripen. – Hamas og det palestinske folk er fullstendig forberedt på det neste slaget med den israelske fienden. Vårt svar vil bli smertefullt, fordi våre menn er forberedt for jihad og martyrdøden. Hamas er fortsatt forpliktet til jihad som et strategisk valg for å frigjøre hele Palestina. Denne fienden forstår bare maktens språk og vi vil lære dem en uforglemmelig lekse, sier Ismail Radwan til Jerusalem Post. Israels forsvarsminister Amir Peretz har gitt IDF tillatelse til å gjennomføre begrensede operasjoner på Gaza-stripen, rapporterte Hærens Radio søndag. I første rekke ønsker man å stanse utplasseringen av eksplosiver nær grensegjerdet, samt ramme tunneller som blir brukt til våpensmugling, i følge Ha’aretz.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart