Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Første månedlige prisøkning siden juli

Konsumprisindeksen i Israel økte med 0,2 prosent i mars 2007. Dette er den første månedlige prisøkningen siden juli 2006, i følge statistisk sentralbyrå i Israel. I løpet av et år har prisene sunket med 0,9 prosent, men nå kan altså trenden være i ferd med å snu. Siden oktober har Israels Bank kuttet renten fem ganger for å nå inflasjonsmålet på mellom én og tre prosent. Det som skal ha ført til inflasjonen i mars, var blant annet 4,8 prosent høyere oljepriser og en prisøkning på høns tilsvarende 5,3 prosent. Mars er imidlertid lavsesong for grønnsaker og klær, noe som var med på å bremse den generelle prisøkingen, skriver Jerusalem Post.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart