Syria, Iran og Hizbollah forbereder seg til krig i sommer

Sjefen for Israels militære etterretning advarte mot sommerkrig i et regjeringsmøte søndag, melder israelske medier. – Syria, Iran og Hizbollah forbereder seg på krig i sommer, skal Amos Yadlin ha sagt til politikerne. Etterretningen tror krigen vil bli innledet av USA og at Israel vil bli involvert. Forberedelsene til Syria, Iran og Hizbollah er først og fremst defensive, for å kunne forsvare seg mot eventuelle amerikanske angrep. På den palestinske fronten ser det også dystert ut, i følge Yadlin. Den palestinske statsministeren Ismail Haniyeh har truet med å starte en tredje intifada dersom den økonomiske boikotten av PA ikke blir avsluttet innen tre måneder.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart