Inviterer Vesten til å bygge atomreaktorer

Regjeringen i Teheran inviterte fredag vestlige nasjoner til å være med å delta i byggingen av atomkraftverk rundt i Iran, skriver Yedioth Aharonoth. På denne måten håper man å skape godvilje og løsne opp den tøffe holdningen nasjonen har blitt møtt med fra de rikere nasjonene. – Invitasjonen vil teste Vestens godvilje og gjenopprette Irans troverdighet i Vesten, hevder visepresident Gholam Reza Aghazadeh. Senest mandag annonserte den iranske regjeringen en internasjonal budrunde på byggingen av to nye kraftverk. Dette skjer altså på tross av et enormt internasjonalt press for å få stanset det kontroversielle programmet. Nå lover Aghazadeh at nasjonen aldri igjen skal stanse anrikningen av uran.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart