Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Forsvarer israelske arabere mot anklager

– Den israelsk-arabiske minoriteten er en trussel mot demokratiet, sier Israel Beiteinu-politiker Israel Hasson torsdag, i et intervju med Yedioth Aharonoth. Han møter kraftig kritikk for uttalelsene fra forsknings-, kultur- og sportsminister Raleb Majadele, Israels første arabiske minister. I følge Hasson vil Israel kanskje komme i den situasjonen at de må kjempe en ny uavhengighetskrig, mot deler av sin egne arabiske minoritet. Uttalelsen kom etter at detaljer om kriminaletterforskningen mot den tidligere arabiske Knesset-politikeren Azmi Bashara ble kjent. Bashara er mistenkt for å ha gitt Hizbollah informasjon under den siste Libanon-krigen. Israels lovverk har dødsstraff eller fengsel på livstid for å hjelpe fienden i krigstid. Ap-minister Majadele forsvarer sine israelsk-arabiske brødre mot anklagene fra Hasson. – Mennesker som Knesset-medlem Israel Hasson […] vil bare skade den allerede ømfintlige situasjonen mellom jøder og arabere som bor her, sa Majadele. – Jeg er lei meg for at Hasson valgte å bruke en generaliserende anklage mot hele Israels arabiske befolkning, når anklagene mot Bashara enda ikke er avgjort i rettssystemet, legger han til.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart