Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Graven til Herodes den store er funnet

Gravkammerset til Kong Herodes den store, som styrte kongedømmet Judea fra ca. 37 f. Kr. er funnet, melder Det hebraiske universitet i Jerusalem. – Oppdagelsen løser et av Israels største arkeologiske mysterier, skriver Ha’aretz. Herodes ble innsatt som "Jødenes konge" av senatet i Roma. Han hersket i rundt 34 år, og etterlot seg en rekke store byggeprosjekter. Det er professor Ehud Netzer som står bak funnet. Han har gjort arkeologiske utgravninger ved Herodium for å finne gravstedet siden 1972. Herodium var et palass som Herodes bygde ca. 12 kilometer sør for Jerusalem. Det tjente som monarkens bolig, administrasjonssenter – og mausoleum. Herodium ble ødelagt av romerne i 71 e. Kr. Det hebraiske universitetet har varslet at de vil gi flere detaljer i en pressekonferanse tirsdag.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart