Klikk for å bli medlem nå!

Regjeringen har gitt en belønning til terror ved å anerkjenne fantasistaten «Palestina». Klikk her for å protestere! 

Vil kjempe til siste slutt

Statsminister Ehud Olmerts strategi for å overleve politisk ble klar tirsdag: Han må få de 29 Knesset-representantene i Kadima til å forstå at regjeringskoalisjonen vil bryte sammen dersom han blir tvunget til å gå. Blir koalisjonen splittet, vil det etter all sannsynlighet bli nyvalg, og da vil mange av Kadima-politikerne neppe bli gjenvalgt og stå uten jobb. Olmert frir altså til sine partikollegaers egeninteresse, i følge en analyse av Herb Keinon i Jerusalem Post. Olmert hadde møter med Israel Beiteinu-leder Avigdor Lieberman, Shas-leder Eli Yishai og Pensjonistparti-leder Rafi Eitan tirsdag. I følge en kilde som står statsministeren nær, er de tre partiledernes støtte til den Kadima-dominerte regjeringen betinget av at Olmert er statsminister. Det er ventet at Olmerts fremste utfordrer i Kadima, Tzipi Livni, vil gi sine første kommentarer til Winograd-rapporten i regjeringsmøtet onsdag.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart