Kom til MIFF Forum i Ålesund 12.-13. nov! Early bird-rabatt!

Vi trenger deg med på laget!

Fortsetter anti-israelsk propaganda på barne-tv

Det har vakt internasjonal oppmerksomhet at Hamas bruker en figur som ligner på Mikke Mus i sin anti-israelske propaganda på barne-tv. Fredag fortsatte showet som før, til tross for at PAs informasjonsminister Mustafa Barghouthi har bedt tv-kanalen om å stanse sendingene til programinnholdet er kontrollert. Fredag fortalte Mikke Mus-figuren seerne at han ønsket å bli som de drepte åndelige lederne til Hamas og Det muslimske brorskap, melder nyhetsbyrået Reuters. Han danset også foran flere tegninger, blant annet av en rakett. I tidligere barne-tv show har Mikke Mus-figuren snakket om utslettelse av Israel og islamsk herredømme på jorden.

Har du kommentarer til artikkelen?

Vi vil veldig gjerne høre din mening!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart