Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

IDF forbereder krig på to fronter

IDF forbereder seg til en militær opptrapping både mot palestinske terrororganisasjoner på Gaza-stripen og den syriske hæren og Hizbollah i nord, bekreftet forsvarssjef Gabi Ashkenazi tirsdag. – Hæren har som mål å forbedre våre muligheter, samtidig som vi fortsetter krigen mot terror, uttalte Ashkenazi på en pressekonferanse etter en stor militærøvelse i Shizafon. Under øvelsen simulerte IDF erobringen av en syrisk landsby. Angående sannsynligheten for at en storkrig kan bryte ut i sommer, hadde han følgende å si: – Jeg vet ikke om en krig vil bryte ut eller ikke, men Israels innbyggere regner med oss – og jeg stoler på dere, sa han i en tale til offiserskadetter. Forsvarsminister Amir Peretz var også til stede på militærøvelsen. Han uttrykte håp om at Syria ikke må "misforstå" den militære treningen, siden den ikke skal være annet enn ledd i en ett års lang treningsplan. Landet har heller ikke mottatt noen indikasjoner på at Syria ønsker å gå til krig, understreket Peretz. Et syrisk parlamentsmedlem bekreftet tirsdag mistanken om at landet aktivt ruster opp til konfrontasjon med Israel. Krigen er ventet å bryte ut i sommer, rapporterte Israel Radio. I et intervju med Al Jazeera hevdet mannen at det ikke er noen hemmelighet lenger at Syria forbereder krig.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart