Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Kutter all forbindelse med Hamas

Fatahs sentralkomite har vedtatt å kutte all forbindelse med Hamas på alle nivåer. – Det vil ikke være noen kontakt, dialog eller møter med Hamas dersom de ikke bringer situasjonen på Gaza-stripen tilbake til normalen, sier Fatahs Azzam al-Ahmed. Fatah-leder Mohammad Dahlan har omtalt Hamas sitt styre på Gaza-stripen som en "okkupasjon". Dahlan møter nå økt opposisjon innad i Fatah-bevegelsen. Flere holder ham ansvarlig for at Hamas klarte å nedkjempe de Fatah-lojale sikkerhetsstyrkene på Gaza-stripen i løpet av noen få dager i forrige uke. Tanzim-leder Marwan Barghouti har bedt PA-formann Mahmoud Abbas fjerne Dahlan som nasjonal sikkerhetsrådgiver.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart