Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Vi er i en monumental ideologisk konfrontasjon

President George W. Bush påpeker at "ekstremister angriper demokratier over hele Midtøsten, enten det er i Irak, Libanon eller det potensielt demokratiske Palestina". – Vi er i en monumental ideologisk konfrontasjon, sa Bush under en felles pressekonferanse med Israels statsminister Ehud Olmert tirsdag. I neste uke hadde Bush planlagt å holde en betydningsfull politisk tale for å minnes tostats-visjonen som han presenterte for fem år siden. Etter Hamas-kuppet på Gaza-stripen er denne talen nå utsatt, melder Ha’aretz. USAs utenriksminister Condoleezza Rice har også utsatt en planlagt Midtøsten-reise. Olmert er en av de minst populære statsministerne i Israels historie, men han høster ros fra USAs president George W. Bush. – Olmert er en sterk leder som arbeider for å skape de rette betingelser for fred, sa Bush.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart