Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Fire israelere er savnet

Et jordskjelv som rammet Peru hardt torsdag, har tatt livet av minst 450 mennesker. I alt kaoset er fire israelske turister meldt savnet, ettersom ingen av dem har tatt kontakt med familien i Israel for å si i fra om sin tilstand. Den israelske ambassaden i Lima sier dette kan skyldes problemer med telefonnettverket. Det første antallet savnede var på rundt 120 personer, men siden har flere og flere klart å melde i fra til sine slektninger om at de har det bra. Ido Benat er en israelsk turist som oppholdt seg nær byen ICA da jordskjelvet startet. – Alt ble svart etter skjelvet. Det var ingen elektrisitet, ingen telefonlinjer og ingen mobilnettverk. Fortsatt er vi uten tilgang på strøm og vann, forklarer han til Yedioth Aharonoth. Den israelske regjeringen vurderer nå å sende hjelpearbeidere til Peru. Utenriksminister Tzipi Livni har vært i møte med Perus ambassadør i Israel, Luis Mendivil, og uttrykt sin sorg over det som har skjedd. Også president Shimon Peres har gitt sine kondolanser.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart