Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Undertegnet rekordstor militær bistandsavtale

USA undertegnet torsdag en rekordstor militær bistandsavtale til Israel, på nesten 180 milliarder norske kroner over en tiårs periode. Dette representerer en øking i den amerikanske militærbistanden på omkring 25 prosent. Israel forplikter seg imidlertid til å bruke hoveddelen av beløpet på amerikansk forsvarsindustri. Det var generaldirektør for utenriksministeren, Aharon Abramovitz, og USAs statlige undersekretær for politiske saker, Nicholas Burns, som signerte avtalen i hovedstaden. Men samtidig som amerikanerne spytter mer penger inn i det israelske forsvaret, får også nabolandene økte tilskudd. Saudi-Arabia og fem andre Gulf-stater skal få en pakke på nesten 120 milliarder kroner og Egypt nærmere 70 millarder kroner, skriver Heib Keinon i Jerusalem Post. Blant annet har Saudi Arabia mottatt et svært avansert våpen- og flysystem, som vil forbedre det arabiske landets luftstyrke betraktelig.


Israel er under angrep – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart