Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

Hamas planlegger megaterror

– Hamas har planer om å utføre et megaterrorangrep, advarte nestleder i Shin Bet (kun kjent som personen "Y") under søndagens regjeringsmøte. – Det foreligger klare ordre fra Hamas sitt hovedkvarter i utlandet til Hamas på Vestbredden om å utføre et angrep for å skade massive mengder mennesker i Israel, sa han. Lederskapet i Hamas på Gaza-stripen skal i følge samme person oppleve "dype strategiske komplikasjoner". Organisasjonen er frustrert over mangel på suksess når det kommer til det å få gjennomslag og legitimitet internasjonalt, særlig i Europa. Smugling av våpen har også økt, rapporterte "Y". Siden Hamas tok over Gaza-stripen i juni har over 40 tonn med eksplosiver blitt smuglet inn til området. Det er halvannen gang så mye som fra Israels tilbaketrekning juli 2005 frem til juni 2007. Likevel indikerer atmosfæren på Gaza-stripen at lokalbefolkningen klandrer Hamas for de elendige forholdene her, skriver Yedioth Aharonoth. Siden Hamas tok til seg makten her har privat sektor fått en kraftig smell, bemerker "Y". I kontrast til situasjonen på Gaza-stripen har privat sektor på Vestbredden opplevd en kraftig opptur de siste månedene, noe som sikkert forsterker frustrasjonen hos Gazas innbyggere.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart