Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Etterforsk palestinsk illegal bygging

Søndag sendte visestatsminister og minister for strategiske saker, Avigdor Lieberman, et offisielt brev til statsminister Ehud Olmert. Han ønsker en komité-etterforskning rundt det han referer til som illegal palestinsk bygging i "Område C". Det er en betegnelse på områder av Vestbredden som er under full israelsk kontroll. Lieberman mener en slik komité også burde bli satt opp for å etterforske den "illegale byggingen av beduinere i Negev og israelsk-arabere i Galilea-regionen." Han fortsetter i brevet: – I følge noen rapporter skjer palestinsk bygging i område C i mye større omfang enn de ulovlige utpostene, hevder Lieberman. Han er særlig bekymret over den ulovlige byggingen langs [israelske] veier på Vestbredden. Lieberman mener det kan sette jødiske innbyggeres liv i fare, dersom de ulovlig konstruerte husene blir brukt som utgangspunkt for angrep.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart