Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Ber om opptaket av Mohammed al-Dura

De israelske forsvarsstyrkene har bedt fransk TV2 utlevere det uredigerte opptaket av drapet på Mohammed al-Dura. Den palestinske tolvåringen ble skutt og drept da palestinske militssoldater kjempet mot israelske styrker sentralt på Gaza-stripen 30. september 2000, helt i starten på intifadaen. En redigert versjon av tv-bildene gikk verden rundt og sjokkerte en hel verden, fordi det ble fremstilt som om Mohammed ble drept av israelske kuler. En israelsk militærgranskning fant at det kunne være sannsynlig at gutten ble drept av palestinske kuler i skuddvekslingen. Fransk TV2 og korrespondenten Charles Enderlin har gått til sak mot mediakritikeren Philippe Karsenty i Frankrike. Karsenty anklager TV2 for å ha satt i scene drapet på Mohammed, og feilaktig fremstilt israelske soldater som guttens mordere.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart