Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Et paradoks på Gaza-stripen

Israel, USA og Fatah tror innbyggerne på Gaza-stripen vil vende seg mot Hamas dersom det blir lagt større press på dem. Dette er bakgrunnen for prinsippvedtaket i den israelske regjering som åpner for straffetiltak som strømkutt og reduksjon i drivstoffleveringer. Hamas, på sin side, ser ut til å tro at sivilbefolkningen på Gaza-stripen vil ta sterkere parti for den islamistiske gruppen jo mer de lider. Dette kan være forklaringen på at Hamas har intensivert angrepene på Israel etter at Gaza ble erklært "fiendtlig område". De siste ni dagene har rakett-angrepene og granatangrepene vært flere, og antall infiltrasjonsforsøk har også økt, påpeker journalist Avi Issacharoff i Haa’retz. Hamas retter særlig sine angrep mot grensestasjonene. – Våre militære styrker vet hvordan de skal velge sine mål for å bryte beleiringen av Gaza-stripen, sier Hamas-leder Ismail Haniyeh. – Men hvordan kan han tro at angrep mot grensestasjonene skal bidra til å bryte beleiringen? spør Issacharoff retorisk. Bare Hamas ser ut til å vite svaret. Vi kan vente at angrepene mot Israel øker i styrke ettersom vi kommer nærmere toppmøtet i Washington i november, avslutter Issacharoff.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart