Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Et mislykket toppmøte vil kunne få alvorlige følger

Fatah-ledere advarer indirekte mot en ny intifada dersom det planlagte toppmøtet i USA ikke gir palestinerne det de mener de har krav på. – Dersom toppmøtet i november slår feil, kan det skape en ny katastrofe, sier en anonym Fatah-mann som gjengis av Jerusalem Post. – Dersom vi ikke forbereder oss skikkelig til toppmøtet, så det gir noen positive resultater, kan følgene bli mer alvorlige enn det som skjedde etter de feilslåtte Camp David-forhandlingene [i 2000], sier Azzam Al-Ahmed. Han er leder for Fatahs parlamentsgruppe og nært politisk alliert med PA-formann Mahmoud Abbas. Det palestinske lederskapet startet intifadaen etter at Yasser Arafat avviste statsminister Ehud Baraks tilbud på Camp David. Fatah-ledere kan komme til å holde seg helt borte fra toppmøtet, advarer Al-Ahmed. – Dersom ikke de israelske og palestinske forhandlerne kommer til en avtale før møtet, vil det ikke være noe poeng i å avholde det, mener Al-Ahmed.


Israel er under angrep – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart