Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

USA presset Israel til å utsette Syria-angrep flere ganger

Israel hadde opprinnelig planlagt luftangrepet mot det syrisk-nord-koreanske atomanleget 14. juli, men operasjonen ble utsatt flere ganger på grunn av sterkt press fra Washington, melder ABC News. USA fryktet at et angrep ville forverre den spente situasjonen i Midtøsten, men det skal ha vært uenigheter internt i administrasjonen. Utenriksminister Condoleezza Rice var en av dem som klart gikk imot et israelsk angrep. I løpet av sommeren skal Israel ha presentert USA med grundige bevis for Nord-Koreas atom-aktivitet i Syria. Satelittbilder skal ha dokumentert at nord-koreansk teknologi var på syrisk grunn. – I følge en amerikansk kilde var tjenestemenn i Det hvite hus svært overrasket over bildene, og det faktum at USAs etterretning ikke hadde oppdaget installasjonen tidligere, skriver Jerusalem Post. I begynnelsen av september fryktet Jerusalem at informasjonen om angrepsplanen skulle lekke ut. De gikk derfor til aksjon, på tross fra innvendinger fra deler av staben i Det hvite hus. – Det som bekymret israelerne i Syria, eksisterer ikke lenger, skrev utenriksredaktør i The Telegraph, Con Coughlin, i forrige måned. Amerikanske satelittbilder viser en stor ruinhaug etter bombeangrepet i Dayr az-Zawr.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart