Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Krever Øst-Jerusalem som hovedstad

Israel må gjøre slutt på sin okkupasjon av områder tatt under Seksdagerskrigen i 1967, krevde Mahmoud Abbas under Annapolis-toppmøtet tirsdag. Det innebærer også at Øst-Jerusalem blir en del av en palestinsk stat, og at Golan-høydene gis til Syria. – Vår region står overfor et veiskille som markerer to ulike historiske faser […] La oss skape en tapper fred og verne om den for våre barns skyld, sa PA-formannen. Han uttrykte også sin glede over at hele verden var samlet, inkludert de arabiske landene, til en "unik konferanse" i konfliktens historie, skriver Jerusalem Post. Samtidig ga Abbas ingen indikasjon på at PA er villige til å gi etter på noen av de punktene som før har vært med å sette forhandlinger i lås, blant annet delingen av Jerusalem og flyktningenes rett til å vende tilbake.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart