Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Erklæringen ble ferdig like før opplesning

Felleserklæringen fra Israel og de palestinske selvstyremyndighetene på Annapolis-toppmøtet ble ferdig mindre enn 30 minutter før den ble lest opp av president George W. Bush, forteller israelske og palestinske kilder til Ha’aretz. Til slutt ble PA-formann Mahmoud Abbas presset av USAs utenriksminister Condoleezza Rice til å akseptere forslaget. Også president George W. Bush presset på for å få partene til å akseptere en felleserklæring. Hans første ord i møtet med Abbas og statsminister Ehud Olmert tirsdag morgen skal ha vært: "Hva skjer med felleserklæringen?" Natt til tirsdag hadde israelske og palestinske forhandlere sittet i forhandlinger som ikke gav resultater, i følge palestinske kilder. Det var først da Rice tok Abbas ut av møtet med Bush tirsdag morgen at det ble et gjennombrudd. Israelerne har en annen versjon av hva som skjedde. De forteller at partene kom til enighet på flere punkter natt til tirsdag, men at palestinerne ombestemte seg på morgenkvisten. Det var ikke nytt at palestinerne trakk seg fra punkter man hadde blitt enige om, men det var et sjokk for Israel at det ble gjort like før toppmøtet skulle begynne. Utenriksminister Tzipi Livni, som ledet den israelske forhandlingsgruppen, ble sint på palestinernes forhandlingsleder Ahmed Qureia, forteller israelske kilder til Ha’aretz.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart