Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Flere terrorgrupper involvert i angrepet

Både Fatahs Al-Aqsa Martyrbrigader og Islamsk Jihad sier deres organisasjon står bak angrepet på tre unge israelere fredag. En kilde i Islamsk Jihad forteller til Yedioth Aharonoth at angriperne ble ledet av Samar Nabil al-Natsheh, som er en ledende skikkelse i terrorgruppens væpnede brigader. Samar er sønn av Nabil al-Natsheh, som er en fremstående forretningsmann og Hamas-leder i Hebron. – Islamsk Jihad bekrefter at angrepet ble utført i samarbeid med Hamas, skriver Yedioth Aharonoth. I følge palestinske kilder gjennomførte israelske styrker senere på dagen et raid mot al-Ahli sykehuset i Hebron, hvor de overlevende terroristene skal ha søkt dekning.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart