Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Tre unge israelere på fjelltur angrepet av terrorister

To unge israelske elitesoldater på perm var på fjelltur i åsene sør for Hebron sammen med en ung israelsk kvinne da de kom under angrep av en gruppe på fire palestinske terrorister fredag. Da palestinerne begynte å skyte søkte kvinnen dekning mens Ahikam Amihai (20) og David Rubin (21) besvarte ilden med sine håndvåpen. I skuddvekslingen som fulgte klarte de to israelerne å treffe flere av angriperne før de fikk sine banesår. En av palestinerne ble drept på stedet, og en annen døde senere av skadene han fikk. – Ahikam og David kjempet med heltemot til siste slutt, sier militære tjenestemenn til Yedioth Aharonoth. Det har trolig reddet livet til den israelske kvinnen at de to følgesvennene var bevæpnet. Etter at skuddvekslingen var over, og angriperne rømte stedet, kunne kvinnen varsle angrepet. Fordi kvinnen ikke visste nøyaktig hvor de var, tok det nesten én time før redningsarbeidere kom til stedet. De to drepte israelerne kom begge fra Kiryat Arba og tjenestegjorde i eliteavdelinger i IDF. David Rubin var i marinejeger-styrken og Ahikam Amihai i en tilsvarende avdeling i det israelske luftforsvaret. Både David og Ahikam var sønner av rabbinere.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart