Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Tilbaketrekningen fra Gaza-stripen hjalp ikke på Israels omdømme

Israel har fått mer negativ omtale i amerikanske og britiske aviser de siste to årene, til tross for tilbaketrekningen fra Gaza-stripen høsten 2005. Det viser en rapport utarbeidet av forskere ved Det hebraiske universitetet i Jerusalem. Israels omdømme ble litt forbedret under tilbaketrekningsperioden, men media var raskt tilbake i sitt gamle mønster. – Israel fortsetter å bli sett på som en erobrende stat, sier statsviter Tamir Sheafer til Jerusalem Post. – Kravene om at Israel skal gi fra seg ytterligere landområder ble ikke redusert av tilbaketrekningen, de ble snarere forsterket, forteller Sheafer. Hun har basert sin rapport på tusenvis av artikler fra nettaviser, samt uttalelser fra amerikanske og britiske ledere. Ra’anan Gissin, som var pressetalsmann for daværende statsminister Ariel Sharon, sier undersøkelsen bygger på en grunnleggende feil. – Sheafers forskning tar ikke hensyn til utviklingen etter tilbaketrekningen, og frem for alt Den andre Libanon-krigen, sier Gissin. Han tror Israels omdømme i verden hadde vært bedre dersom Israel hadde vunnet en klar seier i krigen mot Hizbollah.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart