Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

Flertallet i Winograd legger hovedansvaret på IDF

Den israelske tv-stasjonen Kanal 2 har avslørt detaljer fra diskusjonene som pågår i Winograd-komiteen før deres endelige rapport blir publisert. I følge reportasjen gikk komitemedlem Yehezkel Dror (bildet) inn for en veldig tøff kritikk av statsminister Ehud Olmert, med ordlyd som ville ha tvunget Olmert til å gå av. Dette skal ha blitt nedstemt av de fire andre komitemedlemmene. De nektet også å ta inn Drors kritikk av statsministeren som et mindretalls-synspunkt. Hele Winograd-komiteen støtter en rapport som er svært kritisk til ledelsen av Den andre Libanon-krigen, men flertallet vil tilsynelatende legge hovedansvaret på forsvarsstyrkene, og ikke på statsministeren. Pårørende til soldater som ble drept under Den andre Libanon-krigen planlegger omfattende protestaksjoner etter Winograd-komiteen kommer med sin rapport.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart