Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Truer med å gå av

Dersom Israel fortsetter sine militære operasjoner på Vestbredden og Gaza-stripen vil PA-formann Mahmoud Abbas vurdere å trekke seg, varslet palestinske tjenestemenn torsdag. – Israels aksjoner undergraver de palestinske selvstyremyndighetene og driver mer palestinere inn i de åpne armene til Hamas og Islamsk Jihad, sier en tjenestemann. – Mange ser på den militære opptrappingen som et direkte resultat av president George W. Bushs besøk i Ramallah. Det gjør at Abbas kommer i en vanskelig situasjon, fordi det ser ut som om han er med på aggressjonen, legger han til. – Israel må stanse sine militære angrep umiddelbart for å stanse fredsprosessen, sier Nabil Abu Rudaineh, som er offisiell talsmann for Abbas. Minst 25 palestinere, de aller fleste væpnede menn fra Hamas og andre terrororganisasjoner, er drept i de militære operasjonene som Fatah-lederne fordømmer.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart