Truer med å gå av

Dersom Israel fortsetter sine militære operasjoner på Vestbredden og Gaza-stripen vil PA-formann Mahmoud Abbas vurdere å trekke seg, varslet palestinske tjenestemenn torsdag. – Israels aksjoner undergraver de palestinske selvstyremyndighetene og driver mer palestinere inn i de åpne armene til Hamas og Islamsk Jihad, sier en tjenestemann. – Mange ser på den militære opptrappingen som et direkte resultat av president George W. Bushs besøk i Ramallah. Det gjør at Abbas kommer i en vanskelig situasjon, fordi det ser ut som om han er med på aggressjonen, legger han til. – Israel må stanse sine militære angrep umiddelbart for å stanse fredsprosessen, sier Nabil Abu Rudaineh, som er offisiell talsmann for Abbas. Minst 25 palestinere, de aller fleste væpnede menn fra Hamas og andre terrororganisasjoner, er drept i de militære operasjonene som Fatah-lederne fordømmer.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart