Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

Winograd må få konsekvenser for Olmert

– Statsminister Ehud Olmert må bli tvunget til å gå av etter Winograd-komiteens endelige rapport, mener Eran Hermoni, som er leder for det israelske arbeiderpartiets ungdomsbevegelse. – Ap har ikke noe annet valg enn å forlate regjeringen straks rapporten er offentlig, skriver Hermoni i en artikkel i Yedioth Aharonoth. Noen politikere i Ap mener partiet bør forbli i regjering for å støtte Annapolis-prosessen. Dette blir avvist som hykleri av Hermoni. – Diplomatiet er for all del viktig. Men vi kan ikke si farvel til alle sosiale mål og snu ryggen til enhver korrupsjon i diplomatiets navn, skriver han. – Så dem som vil ta del i korrupte og umoralske regjeringer i fremtiden for «å tjene diplomatiet», har fratatt seg enhver rett til å kunne himle egenrettferdig med øynene og kreve regjeringers avgang. Selv overfor de regjeringene som ikke fremmer den diplomatiske prosessen, konkluderer Hermoni.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart