Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Tror ikke på full fredsavtale i 2008

I november var det erklærte målet for Annapolis-prosessen å utarbeide en full fredsavtale mellom Israel og palestinerne innen utgangen av 2008. Dette målet ble gjentatt av president George W. Bush da han besøkte Israel i januar. – En fredsavtale kan være på plass innen året er omme, sa Bush. I forrige uke ble palestinernes statsminister Salaam Fayyad den første sentrale aktøren i forhandlingene som tonet ned de optimistiske målene. I dag fikk han følge av Israels visestatsminister Haim Ramon (til venstre på bildet). Vi kan håpe partene kommer frem til en prinsippavtale, og ikke nødvendigvis en full fredsavtale, sa Ramon. Målet til Israel å utarbeide en plan for å etablere en palestinsk stat over en periode på to til tre år. Ramon gjentok også at det vil være uaktuelt for Israel å implementere noen fredsavtale så lenge Hamas kontrollerer Gaza-stripen. – Det tar kanskje noen måneder, men Hamas-regimet på Gaza-stripen vil ikke vare, tror Ramon.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart