Kom til MIFF Forum i Ålesund 12.-13. nov!

Vi trenger deg med på laget!

Utløste rakettalarmen i Tel Aviv

Mener du at Israel skal bestå som en jødisk stat? Klikk JA eller NEI.

Demonstranter som er opptatt av den desperate situasjonen til innbyggerne i Sderot blokkerte flere veier i Tel Aviv mandag. Med å spille gjentatte rakettalarmer over et mobilt høyttaler-anlegg ville demonstrantene vekke israelerne opp og gi dem en smak på trusselen som de israelske naboene til Gaza-stripen opplever daglig. – Vi ønsker å signalisere til statsminister Ehud Olmert at innbyggerne i Sderot har rett til å leve i fred, akkurat som alle andre israelere, sier Alon Davidi til Yedioth Aharonoth. Davidi er en av talsmennene til demonstrantene. Israelsk politi sørget for at de blokkerte veiene raskt ble åpnet igjen for biltrafikk.

Har du kommentarer til artikkelen?

Vi vil veldig gjerne høre din mening!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart