Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Utløste rakettalarmen i Tel Aviv

Demonstranter som er opptatt av den desperate situasjonen til innbyggerne i Sderot blokkerte flere veier i Tel Aviv mandag. Med å spille gjentatte rakettalarmer over et mobilt høyttaler-anlegg ville demonstrantene vekke israelerne opp og gi dem en smak på trusselen som de israelske naboene til Gaza-stripen opplever daglig. – Vi ønsker å signalisere til statsminister Ehud Olmert at innbyggerne i Sderot har rett til å leve i fred, akkurat som alle andre israelere, sier Alon Davidi til Yedioth Aharonoth. Davidi er en av talsmennene til demonstrantene. Israelsk politi sørget for at de blokkerte veiene raskt ble åpnet igjen for biltrafikk.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart