Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

3,76 millioner palestinere på Vestbredden og Gaza-stripen

Den palestinske befolkningen på Vestbredden, Gaza-stripen og Øst-Jerusalem har økt omkring 30 prosent de siste ti årene, i følge resultatene av en folketelling som er gjennomført av det palestinske statistiske sentralbyrå. Dette tilsvarer en økning fra 2,89 millioner til 3,76 milioner. I Øst-Jerusalem fant folketellerne at det bor 208.000 palestinere. Dette er mindre enn anslaget på 210.000 som ble gjort i 1997. – Vi tviler på tallene for Øst-Jerusalem, sier Hatem Abdel Kader, som er rådgiver i Jerusalem-spørsmål for selvstyremyndighetens statsminister Salaam Fayyad. For elleve år siden ble folketellerne nektet av Israel å gå fra dør til dør, og baserte sine tall på anslag. Denne gang har folketellerne operert i hemmelighet for å unngå konfrontasjoner med israelske myndigheter, sier Luay Shabaneh, sjef for palestinernes statistiske sentralbyrå. I desember gikk 6200 personer fra dør til dør for å telle palestinere, i følge nyhetsbyrået AP. Demografi [temaside] er et viktig element i Midtøsten-konflikten. Noen israelske og amerikanske forskere mener antallet palestinere er betydelig færre enn de offisielle tallene fra palestinske myndigheter.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart