Israel advarte Syria om konflikt med Hizbollah

Forsvarsminister Ehud Barak skal ha advart syriske styresmakter, gjennom tyrkiske mellommenn, om at Israel er i ferd med å eskalere operasjonene mot Hizbollah og Hamas. Dette rapporterte den arabisk-språklige London- avisen al-Hayyat torsdag. Det skal ha vært under Baraks statsbesøk i Tyrkia i sist uke, at han oppfordret den tyrkiske presidenten Abdullah Ghoul om å be Syrias president Bashar Assad å endre sin holdning til Hizbollah. Videre skal han ha sagt at Israel ønsket å utvide sine operasjoner på Gaza-stripen, og at han ønsket tyrkiske styrker til å kontrollere området, sammen med soldater fra Qatar, Malaysia og Jordan. Forsvarsdepartementet har avslått å kommentere saken, men innrømmer at rapporten er basert på en informasjonslekkasje fra egne rekker.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Har du kommentarer til artikkelen?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Opplever du problemer med kommentarfeltet? Send en e-post til post@miff.no for å beskrive feilen.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart