Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Israel advarte Syria om konflikt med Hizbollah

Forsvarsminister Ehud Barak skal ha advart syriske styresmakter, gjennom tyrkiske mellommenn, om at Israel er i ferd med å eskalere operasjonene mot Hizbollah og Hamas. Dette rapporterte den arabisk-språklige London- avisen al-Hayyat torsdag. Det skal ha vært under Baraks statsbesøk i Tyrkia i sist uke, at han oppfordret den tyrkiske presidenten Abdullah Ghoul om å be Syrias president Bashar Assad å endre sin holdning til Hizbollah. Videre skal han ha sagt at Israel ønsket å utvide sine operasjoner på Gaza-stripen, og at han ønsket tyrkiske styrker til å kontrollere området, sammen med soldater fra Qatar, Malaysia og Jordan. Forsvarsdepartementet har avslått å kommentere saken, men innrømmer at rapporten er basert på en informasjonslekkasje fra egne rekker.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart