Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Holder Hamas ansvarlig for rakettangrep

Selv om Islamsk Jihad sier de står bak de siste rakettangrepene fra Gaza-stripen, blir Hamas holdt ansvarlig av Israel. Hamas har kontrollert Gaza-stripen etter en brutal maktovertakelse sommeren 2007. – Andre grupper kan ikke avfyre raketter uten at Hamas har kjennskap til det og er involvert. Vi vil ikke la Hamas drive med outsourcing av terrorisme, sier Mark Regev, som er talsmann for statsminister Ehud Olmert. Israels tidligere viseforsvarsminister, Ephraim Sneh (Ap), mener Hamas må bli nedkjempet militært før rakettangrepene mot Israel kan stanse. – Israel vil ikke kunne eksistere ved siden av en iransk enhet tre kilometer fra Sderot og ti kilometer fra Ashkelon, sier Sneh. – Det kan ikke bli noen løsning uten en diplomatisk avtale, og det kan ikke bli noen løsning uten at Hamas blir militært utslettet, legger han til.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart