Holder Hamas ansvarlig for rakettangrep

Mener du det er viktig at MIFF gjør faktasjekker av NRK og andre norske medier? Klikk JA eller NEI.

Selv om Islamsk Jihad sier de står bak de siste rakettangrepene fra Gaza-stripen, blir Hamas holdt ansvarlig av Israel. Hamas har kontrollert Gaza-stripen etter en brutal maktovertakelse sommeren 2007. – Andre grupper kan ikke avfyre raketter uten at Hamas har kjennskap til det og er involvert. Vi vil ikke la Hamas drive med outsourcing av terrorisme, sier Mark Regev, som er talsmann for statsminister Ehud Olmert. Israels tidligere viseforsvarsminister, Ephraim Sneh (Ap), mener Hamas må bli nedkjempet militært før rakettangrepene mot Israel kan stanse. – Israel vil ikke kunne eksistere ved siden av en iransk enhet tre kilometer fra Sderot og ti kilometer fra Ashkelon, sier Sneh. – Det kan ikke bli noen løsning uten en diplomatisk avtale, og det kan ikke bli noen løsning uten at Hamas blir militært utslettet, legger han til.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Har du kommentarer til artikkelen?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Opplever du problemer med kommentarfeltet? Send en e-post til post@miff.no for å beskrive feilen.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart