Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Israels internasjonale image langt fra virkeligheten

– Noen ganger er det en stor forskjell på Israels internasjonale image og realitetene, sa utenriksminister Tzipi Livni på besøk i Massachusetts lovgivende forsamling onsdag. Israel har den siste tiden blitt kraftig kritisert for sine operasjoner på Gaza-stripen, noe også Livni grep tak i under talen. De israelske soldatene gjør alt de kan for å forhindre at uskyldige blir såret, forsikret hun. – Når et palestinsk barn dør, eller et israelsk barn dør, er det et fryktelig tap. Og vi gjør alt vi kan for å forhindre det, men noen ganger er det umulig i kampens hete, sa Kadima-politikeren. – Å regjere over en annen nasjon er verken en ambisjon eller en politikk for Israel. Det israelske folk har skjønt at man må inngå kompromisser, for fredens skyld. Vi ønsker at det palestinske folk skal ha en levedyktig og fremgangsrik stat, men vi er nødt til å bli forsikret om at akkurat som en palestinsk stat er av israelsk interesse, så er et trygt Israel av palestinsk interesse, forklarte Livni.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart